susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Grå mössaInte dumt alls med en ledig dag igen. Visserligen bjöd den här julen på mer ledighet än av jag haft på många år men en helt oplanerad dag tillsammans med mina barn är alltid ett trevligt inslag. Så idag fanns det inga som helst ”måsten” på agendan. Vi tog dagen som den kom, slängde ut granen, städade bort varenda liten tomte, gick på en kylig promenad ner till bryggan och åt mellanmål framför en varm och skön brasa.

Bäst mellisSåhär ser ett vanligt mellanmål hemma hos oss. Ekologisk naturell yoghurt med hallon, kakaonibs, gojibär, hasslenötter, kokoschips och våra egna strödadlar. I de små glasen är det hallon smoothie endast gjord på havremjölk, banan och hallon.

GirlsMen i morgon är det back to business igen och det hoppas jag innerligt ska ske med full kraft. Under hela julledigheten har jag dragits med den envisaste förkylningen jag någonsin haft. Så mina storslagna planer på att unna mig många och långa träningspass blev det bara pannkaka av. Men jag tar nya tag såklart. Smygstartade redan i söndags med simningen och i morgon är det äntligen dags igen för ett utav mina absoluta favoritpass. Fartfylld cirkelfys på Friskis. Hur det kan se ut ska jag visa er i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s