susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Repan

Jag vet inte hur många gånger jag släpat mig till Friskis i Huskvarna med mössan långt nerdragen över öronen, småfrusen och smått omotiverad med tanken att jag kanske är lite för seg för att få till ett riktigt bra träningspass.

Men helt ärligt så kan jag efter alla mina genomförda pass (som är ganska många vid det här laget) konstatera att jag inte fått rätt en enda gång. Cirkelgym och Cirkelfys, två varianter av styrketräning i grupp som verkligen gör underverk med energinivåerna. Absolut inte istället för gymmet men som ett utmärkt komplement.

Så lunchpasset med Britt-Marie på onsdagar kommer den här våren vara veckans vitamininjektion. Vill du bli mitt träningssällskap någon gång så får du hojta till så fixar vi det.

Med det sagt lämnar jag allt vad trista förkylningar heter bakom mig och taggar för en riktigt bra träningsvår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s