susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Svartvitchin

Snart dags att summera första träningsveckan efter den bedrövliga influensen och jag kan bara konstatera att det är en blygsam början. Men helt ärligt, den här gången har jag till motsats mot många andra gånger verkligen lyssnat på kroppen och tänkt att hellre en vilodag för mycket än en för lite. Denna veckan är också den första jag återigen börjat registrera min träning på Funbeat. Jag brukar göra det den här tiden på året och fram till slutet av Augusti ungefär. Varför det har blivit så är för att den feedbacken jag får av att ha kolla på träningstimmarna är som mest betydelsefull för mig när jag tränar stenhårt mot ett mål, vilket jag i princip alltid gör under den första delen av året.

Svarvitsim

Men precis lika roligt som jag tycker det är att regga min träning med största möjliga noggrannhet under några månader, lika skönt tycker jag det är att ta en paus från det under hösten. Finns säkert fördelar med att hålla koll året runt men för mig känns det ändå bäst att göra såhär. Mitt favoritverktyg för att föra träningsdagbok är Funbeat. Visserligen har jag inte testat så många andra varianter eftersom det är på Funbeat de flesta av mina träningskompisar hänger.

Brukar du registrera din träning och i så fall vilket verktyg använder du?

En reaktion på ”Träningsdagbok

  1. CarroH skriver:

    Jag registrerar på FunBeat men också i ett Worddokument i min dator med olika färger, tabeller etc. Året runt 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s