susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Knappt att jag kan kalla det arbetsdag. Träning är ju faktiskt ett av mina största intressen. Men idag hade i alla fall jag och min superpartner Cissi förmånen att få köra fystester på fotbollskillarna i VAIS. Vi började med konditionstestet ”yo yo intermitent test” Ett test som har vissa likheter med ett beep-test som går ut på att man springer en sträcka på 20 meter mellan två konor under en viss tid. Successivt minskar tiden du har på dig att springa mellan konerna och det gäller att hinna fram till konan innan en ljudsignal ljuder. I ett yo-yo test har man inkluderat en kort paus mellan intervallerna för att på så vis mer efterlikna den typ av kondition som behövs vid fotboll. När konditionsdelen var klar var det dags för del två som Cissi höll i med fokus på styrka och rörlighet. Nivån var hög redan idag men det ska bli oerhört spännande att få följa upp det här gänget om några veckor.

IMG_6817För egen del blev det ingen träning alls idag. Efter träningen med grabbarna åkte jag raka vägen hem till mina små troll som ville ut och cykla trots att vindarna höll på att slita oss av vägen några gånger. Kvällen kommer ägnas åt att packa. För tidigt måndag morgon bär det av mot årets mest förmånliga jobbuddrag.Två veckor på Playitas kan vara precis vad den här kroppen behöver nu som en riktigt bra start på träningsåret 2015.

My girls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s