susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Det blev inte många timmars sömn i natt. Det var så många tankar som snurrade runt i mitt huvud. Det blir ofta så när jag sätter ord på något som tar mina känslor i ett järngrepp. Men känslan var ändå bra och ännu bättre kändes det när min hjälte till syster skickade ett meddelande och berättade att hon var stolt över att hon vågade stå för sanningen.

Hon är så fantastisk på så många sätt och jag skulle kunna skriva spaltmeter om hennes unika personlighet, stora hjärta och  makalösa urkrafter. Men som jag berättade igår. Hon älskar inte att står i rampljuset. Så det kommer för alltid vara hon som avgör hur nära vi får följa henne in i framtiden.

PlayitasSå efter några få osammanhängande timmars sömn klev jag upp strax efter fem för att hinna ta mig till Landvetter flygplats och vidare med flyget mot Playitas Fuerteventura. Varje år åker jag hit för att föreläsa på Pauluns kostrådgivarutbildning som arrangeras här nere. Och varje år är jag borta i hela två veckor för att kunna lägga ett fullständigt fokus på en del andra arbetsuppgifter som kräver många långa timmar framför datorn.

Men tränar gör jag såklart också. Det här är ju ett träningsmecka utav rang. Så innan den här vistelsen är över räknar jag stenhårt med att ha skramlat ihop ett antal högkvalitativa träningstimmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s