susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Ballkongen

Så var vi igång på riktigt här nere på Playitas. Deltagarna på kursen har haft sin första kursdag och jag har gjort en plan för hur mina dagar ska se ut. För även om mitt arbete den första veckan här nere handlar om många timmar sittande vid datorn, och därmed möjlighet att helt bestämma över hur dagarna ser ut, så behöver jag ha en struktur på dagen för att bli så disciplinerad som möjligt.

Bassängen

Så i morse stod morgonjogg på mitt schema följt av frukostbuffé och sen några timmar vid datorn fram till lunch. Innan jag käkade lunch så simmade jag och sen några timmar vid datorn igen innan dagens rundades av med ett pass på gymmet.

Såhär skulle jag ju aldrig ha möjlighet att göra på hemmaplan så nu gäller det att passa på. Dock försöker jag ha i bakhuvudet att kroppen var grymt nedsatt under nästan två veckor när jag hade influensen så det gäller att inte dra på för mycket i början.

Men simma tänker jag banne mig försöka göra varje dag. Usch, jag tycker aldrig jag få ordning på den där simningen. Och det kommer jag såklart aldrig få om jag inte satsar mer av min tid i vattnet. Nu har jag dock alla möjligheter och kommer att ha hög prio på simningen under min vistelse här nere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s