susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6828

Samma upplägg idag som igår. Morgonjogg, frukostbuffé, jobb, lunchsim och jobb igen. Det är ungefär så långt jag kommit när det här inlägget skrivs. Så även om det här inte är någon ren semesterresa så känns det oerhört lyxigt att få en paus från allt vad vardagsbestyr heter.Jag tänker många tacksamma tankar varje dag över att ha den förmånen att kunna göra det här.

Men någon gång skulle jag vilja åka på en ren träningsresa. Som resenär. Jag är ju själv arrangör av inte mindre än tre träningsresor i år vilket självklart är världens bästa jobb. Men varje gång jag sitter med mina kollegor och programplanerar inser jag hur härligt det skulle vara att bara få hänga med och inspireras av andra.

IMG_6830För det är faktiskt ju det som är anledningen att många åker på träningsresor. Man vill få inspiration, pepp, kunskap, massor av träning och gärna lite sol och bad på det. En av årets träningsresor som jag arrangerar tillsammans med Fitnesscoachen Madde bär av till Frankrike. Vi har helt enkelt hyrt ett helt slott för att skapa de bästa förutsättningarna för en fantastisk träningsresa.

Vem vänder sig en sådan resa till, måste man vara supervältränad för att kunna hänga med, hur ser träningspassen ut och kan jag ta med mig min familj. Det här är frågor som droppat in till mig sen resan lades upp på den här sidan. Så i kväll tänkte jag samla ihop alla frågor och svara på dem här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s