susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sweatcamp

Allt började med ett Camp arrangerat av mig och MaddeHofsnäs herrgård. Ett camp som redan från start blev en succé och med ett koncept här för att stanna. Ett camp med ett brett innehåll för alla som tycker om att träna. Funktionell styrka, löpteknik, rörlighet, hinderbana, föreläsningar och utmärkt god mat har varit kärnan i vårt upplägg. Så när Madde fick nys om ett fantastiskt fint slott i Frankrike bestämde vi oss för att ta med oss campet dit. Så här kommer då lite mer info för er som är nyfikna på vår träningsresa.

Hofsnäs

Vårt camp passar alla som älskar träning i olika former. Precis som på Hofsnäs kommer programmet innehålla allt ifrån funktionell styrketräning i grupp till löpteknik och rörlighet. Passen kommer att finnas i olika nivåer och om du klarar av att jogga 2-3 km i lugnt tempo så kan du hänga med på allt. Vi kommer att hålla flera inspirationsföreläsningar under tema kost och träning och även en matinspirationskväll där vi tittar närmare på ”Vad den sunda kosten innebär på tallriken”.

Vårt program är gediget men du väljer självklart ut det som just du vill vara med på. Alla måste inte vara med på allt och vill man göra egna utflykter under veckan så kan man självklart göra det. Men jag och Madde har vår målsättning klar för den här resan. Att inspirera, peppa, lära ut, bjuda på upplevelser, utmaningar och härlig gemenskap. Vi vågar garantera att du kommer åka hem efter en vecka på slottet som en lite bättre version av dig själv.

VARMT VÄLKOMNA

Mer info och anmälan hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s