susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6876

Med lite möra cykelben inledde jag dagen med nio kilometer lugn morgonjogg. Utmärkt start för att få upp energin ordentligt och komma med god aptit till frukostbuffén. Sen fram med datorn igen för att fortsätta skriva. Om ni undrar vad det är jag gör vid datorn hela dagarna så kan jag berätta att jag äntligen håller på att avsluta min bok. Min första bok gav jag ut 2007 och den jag jobbar med nu är en uppdaterad version av den gamla. Med ny titel, nytt omslag och massor av nytt innehåll. Ett projekt som jag jobbat lite smått med under lång tid nu men aldrig satsat helhjärtat på att få avsluta.

Omslagsbild min bok

Så förutom att föreläsa på Pauluns kostrådgivarutbildning är mitt bokprojekt den största anledningen att jag är här. Genom att koppla bort allt vad andra uppdrag och vardagsbestyr heter är det betydligt enklar att lägga ett fullständigt fokus på uppgiften. Idag körde jag samma upplägg som tidigare. Morgonjogg, skriva, lunchsim, skriva, styrketräning skriva och avslutningsvis middagsbuffé med mina grannar och numera träningskompisar Tobbe och Håkan. Det har gått riktigt bra att skriva i några dagar nu men inte idag. Jag visste precis var det var jag ville säga i mina texter men lyckades inte alls få ner det på ett sätt som lät bra. Så nu laddar jag om för morgondagen och hoppas på en produktiv dag på Playitas.

4 reaktioner på ”Möra ben och bokskrivande

 1. Finn skriver:

  Tänk att jag funderade på din kommande bok för bara någon dag sedan. 🙂
  Har du inte varit iväg helt själv för”skriv-vecka” tidigare? Har för mig i nån idyllisk stuga och nån gång i fjällen? Vad gjorde att du inte blev klar då? Nyfiken att höra då jag själv funderar på att skriva en bok.
  Med vänlig hälsning,
  Finn

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Du har så rätt Finn. Det var där jag påbörjade mitt projekt att skriva om min bok. Ett jobb som visade sig vara mer omfattande än vad jag hade tänkt. Så förklaringen är helt enkelt att jag inte lyckats/prioriterat att hitta den tiden som krävs för att jag ska kunna skriva ett bra material. Men nu är jag äntligen på god väg i alla fall 🙂

  Gilla

 3. Karin skriver:

  Så glad jag blir har undrat och väntar med så spänning på nästa bok.Läser din första om igen hela tiden.
  Du är helt klart en av dom bästa.
  Lycka till och ha det fortsatt bra på resan.
  Karin

  Gilla

 4. Susanne Dalsätt skriver:

  Tack snälla Karin för de orden 🙂 Och jag vågar lova att den nya boken slår den gamla med hästlängder 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s