susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

En liten inblick i min vardag här på Playitas. Musiken ni hör kommer från Sportscorner där det erbjuds flera gruppträningsklasser att välja mellan varje dag. För egen del blir det inte mycket av sådant då jag hellre lägger all min lediga tid på att simma, cykla eller springa. Så i bassängen ni ser sliter jag med tekniken så fort jag får tillfälle. Idag blev det dock inte tid över till det då jag hade mycket att ta igen i skrivandet efter min texttorka igår. En löptur upp till lighthouse unnade jag mig i alla fall när koncentrationen tröt. I princip sju kilometer uppför till en magisk utsiktsplats för att sen få rulla hem med lika många kilometer nedför.

Utsiktsplats

Efter det har jag inte gjort många knop. Inte fysiskt i alla fall. Fötterna i högläge och fullt fokus på skrivandet är ungefär vad den här dagen har handlat om. Men det kändes faktiskt som att detta var precis vad den här trötta kroppen behövde idag. För i morgon är det dags för ett brutalt cykelpass igen. Kan inte mer än att hålla tummarna för att känslan är åtminstone lite bättre än under premiären. För trots misären förra gången så ser jag fram emot att få utmana mig själv med tio mil på cykeln i bergen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s