susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6901

 

Ny dag, nya tag och ännu ett utmanande pass i blåst och berg.  Tio mil stod på programmet men den här gången hade Henrik styrt upp en ny runda som inte innehöll så extremt branta stigningar som de förra. Kanske var det därför som känslan var mycket bättre. Visst slet jag som ett djur idag också och någon bra cykelform är det inte att tala om. Men kroppen kändes ändå med i matchen på något sätt. Vilja, lusten och cykelglädjen finns där också. Nog så viktiga faktorer när formen är usel. Jag känner mig laddad för att slita vidare för att bli starkare på cykel under den här säsongen.

IMG_6893

Men nu blir det inte så mycket mer cykel på några dagar. En vecka har redan gått här nere och de närmsta dagarna är det fullt fokus på skrivandet som gäller. Springa och simma kommer jag dock unna mig när koncentrationen tryter. Träning höjer alltid energin några snäpp. Nu vankas det dock buffémiddag igen. Att inte hinna fylla på med energi mellan passen är det sista man behöver oroa sig för här nere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s