susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tobbe och Henke

Vart tog den här veckan vägen? Dagarna rusar verkligen iväg. Men skrivandet går än så länge enligt plan.Vissa dagar bättre, andra sämre men totalt sätt så känner jag mig nöjd med vad jag åstadkommit. Idag har jag i princip skrivet hela dagen efter att jag kramat mina grymma grannar hejdå. Torbjörn och Håkan från Lidingö som jag kört några pass tillsammans med här nere och haft som middagssällskap på kvällarna. Att resa själv på det här sättet leder alltid till att man träffar nya människor. Annelie och Lars som jag träffade här nere för några år sedan är mina vänner än idag.

Morgonbassäng

Men med sex dagar kvar gäller det att inte tappa fart. I första hand skriva i andra hand träna är det som gäller även om jag ibland känner för att göra det omvända. Som det ser ut nu kommer jag hinna med ett cykelpass till här nere om jag verkligen vågar anta den utmaningen. Mina vänner Lars och Annelie är här nere den här veckan men de bor åtta mil bort. Det finns en preliminär plan att cykla dit och tillbaka på torsdag. Sexton mil i berg och blåst. Kommer min kropp hålla för det? Svårt att veta innan jag testat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s