susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kostrådgivare

Här ser ni gänget som valt att åka ända till Fuerteventura för genom Pauluns näringscenter utbilda sig till kostrådgivare. Alla med olika bakgrund, inriktning och syfte med att gå kursen. De allra flesta har idag ett yrke eller en sysselsättning som gör den här kunskapen oerhört värdelfull som komplement. Tex läkare, sjukgymnaster, personliga tränare, kockar och hälsorådgivare. Att många väljer att åka ända hit för att gå utbildningen behöver väl knappast förklaras. Sol,värme, träning, maten och möjligheten att helt och hållet kunna fokusera på sina studier.

Vyn Fuerteventura

Själv gick jag den här utbildningen för många, många år sedan. Jag har faktiskt gått den två gånger tom. Mitt syfte från första början var inte alls att jobba i friskvårdsbranschen. Men redan 1999 när jag gick utbildningen var efterfrågan enorm bland människor som ville få vägledning inom kost och hälsa. Att det hela för min del sen skulle sluta med att jag försörjer mig som inspirationsföreläsare hade jag aldrig i mitt liv kunnat föreställa mig.

IMG_6876

Sen åtta år tillbaka är jag en av utbildarna på kursen. Under deltagarna sista dag berättar jag om min resa från nyfiken näringsnörd till en framtida kostföreläsare. Fredrik Paulun är tillsamman med Martin Brunnberg grundare av utbildning och David Jonsson är en utav utbildarna. Vill du lära dig massor av bra saker kost och hälsa rekommenderar jag att du läser vidare här (Fredrik), här (Martin) och här (David)

Nu är det dags för mig att återgå till mitt skrivande. Några dagar på mig att se till att få åka härifrån med ett färdigställt material till min nästa bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s