susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

 

IMG_0166

I morse tog jag sovmorgon. Den första sen jag kom ner hit faktiskt. Av någon anledning kunde jag inte sova i natt. Kanske var det för att jag längtar hem. Det gör jag ofta när jag är borta men det blir alltid värre när hemresan börjar närma sig.

Och sen är det min oro också. Över min syster. Det har varit så ända sen April då vi fick beskedet. Att oron tar över så att jag antingen inte kan somna eller så vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om. Så var det i natt.

Så efter att ha suttit en stund invirad i täcker på ballkongen och stirrat rakt fram satte jag på datorn och skrev. Jag skrev till långt in på småtimmarna då tröttheten tog över och jag äntligen lyckades komma till ro.

IMG_6916

Men trots att jag sov lite längre i morse har jag inte riktigt varit på g idag. Jag hade otroligt svårt att få något vettigt gjort framför datorn under förmiddagen. Därför hade jag inga som helst förhoppningar om att få till ett bra simpass när jag gick ner till bassängen strax före lunch. Men banne mig så fick jag till det ganska bra idag. Bästa passet sen jag kom ner hit. Jag vet inte vad det var som gjorde skillnad mot alla andra dagar, men jag är glad och tacksam för allt som är positivt som har med simning att göra. Jag lyckades få till ett sällan skådat fokus för min del och gick verkligen in för uppgiften. In i simbubblan på något sätt. Underbart att för en gång skull få kliva ur bassängen nöjd!

IMG_6919

Sen har jag skrivit, skrivit och skrivit. Börjar se slutet på skrivandet nu och den känslan har jag väntat på länge. Mycket kvar efter det såklart. Boken ska faktagranskas, korrläsas och formgivas. Men att sitta på planet hem med ett slutfört material är det enda jag fokuserar på just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s