susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Utsiktsplats

Sju kilometer uppför, sju kilometer nerför och sju kilometer på platten. Så såg dagens löppass ut. Planen för dagen var från början att avverka veckans längsta cykelpass idag mellan Playitas och byn där mina vänner Lars och Annelie hade bokat boende i år. Men när besvikelsen över taskiga cykelvägar, bland mycket annat blev för stor så flyttade de hit istället. Så megacykelturen blev inställd och jag fick jobba med löparbenen i bergen istället för cykelbenen. Inte riktigt lika utmanande som arton mil på cykel men helt klart ett riktigt bra träningpass ändå.

IMG_6933

Innan det deltog jag i dagens lektion på kostrådgivarutbildningen. Ämnet för dagen var kostregistrering och enerigberäkningar för olika målgrupper. Deltagarna på kursen fick varsitt case att jobba med för att få tänka till lite över vilken mat som kan vara bra vid viktminskning, viktökning, högt kolesterol etc. Det blev många intressanta diskussioner och tankar kring matens betydelse för en god hälsa.

Kostrådgivare

Inte många dagar kvar här nere nu och i morgon skriver elverna sin tenta. När den är avklarad är det jag som föreläser under deras sista ”block” i utbildningen och sen är kursen avslutad. Så på söndag är alla helt lediga och då tänkte jag också unna mig en hel dag utan skrivande. Istället blir det några mil i bergen med Annelie och Lars som ett sista pass med bara ben innan det är drar ihop sig för hemfärd och tuff träning i tvättstugan igen.

IMG_6931

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s