susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6957

Bättre avslutning på den här veckan än dagens bergspass kunde jag knappast fått. Lars, Annelie och jag slet oss igenom åtta mil i backar och blåst men fick också njuta sol och medvind på platten. Att cykla på Playitas är alltid utmanande men det är väl det som också gör att känslan efteråt är extra bra. En fika halvvägs unnade vi oss också och att det just idag var sol kändes som en ren bonus. Vädret här nere kan den här årstiden annars vara oerhört varierande.

IMG_6960

Att få inleda det nya året med att cykla här har verkligen varit en optimal start på vad som förhoppningsvis kommer bli en riktigt bra träningsvår. Det gäller bara att jag lyckas plocka med mig motivationen ända in i tvättstugan på Öa.

Men nu säger jag tack och hej till Playitas Fuerteventura för den här gången. Två fantastiska veckor är över med mycket jobb men helt klart med en hel del nöje också. Playitas i mitt hjärta. Jag älskar det här stället men just i denna stund längtar jag verkligen, verkligen hem.

IMG_6961

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s