susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Luva

Men hemma bäst. Visst är det alltid så. För min del råkade jag dock för fjärde året i rad ut för att planet var försenat vilket gjorde att jag missade sista färjan hem. Det var dessutom ett bedrövligt väglag på vägarna och snöade sista biten så klockan var närmare halv tre på natten innan jag kunde krypa ner i min härliga på hotellsäng på hotellet där jag alltid bor när jag sover i stan. Världens bästa hotell Victoria.

Men NU ska jag äntligen rulla på färjan och åka över till min väntande familj på världens vackrasta vinterö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s