susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_4123 Nej, det är inte helt lätt att anpassa sig till att cykla på en trainer i tvättstugan och springa i snålblåst i stället för i solen på Playitas. Jag brukar sällan ha några problem att kliva upp i svinottan för att träna men den här veckan har jag inte lyckats med ett enda träningpass av någon vidare kvalitet. Har funderat över om jag kanske är lite sliten efter den träningsmängd det ändå blev på Fuerteventura. Men jag känner mig inte alls sliten. Känns mest som motivationen stannade kvar på Playitas. Jag ger det några dagar utan att pressa på för mycket så blir säkert allt som vanligt snart igen. Älskade ungar Det som istället har haft betydligt högre kvalitet är hänget i soffan i kväll med de här två små människorna. Moa som den senaste tiden visat ett allt större intresse för att vara med i köket och laga mat fixade utmärkt god ”glass” till efterätt. Det klassiska receptet hemma hos familjen Dalsätt. Frysta ”bananpengar” som mixas med allt i från kakao och jordnötssmör till hallon, jordgubar och blåbär. Idag bjöd hon på en mix mellan banan, hallon och jordgubbar. Glass

2 reaktioner på ”Tillbaka i tvättstugan

  1. Malin skriver:

    Lät som en rydligt god ”glass”

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Den är verkligen oväntat god. Men min favorit är med kakao, kakaonibs och jordnötssmör 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s