susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6971

Världsklassmiddagen i går följdes upp med en lika genomtänkt frukost. Att Jane och jag har exakt samma smak gällande vad som ska finnas på ett fulländat frukostbord gjorde såklart inte det hela sämre. Så när jag kom upp till köket var kaffet klart, äggen kokade och frukostbordet fyllt med läckerheter. Det blev alltså en riktigt bra start på en dag som sen bara blev bättre.

IMG_6983

Halv ni var vi på plats på Kulturhuset för förberede inför dagens event. Först ut var min föreläsning ”Ingenting är omöjligt” och efter det fanns det möjlighet till gemensam ett gemensamt träningpass för de som kände för det. För mig var det en riktigt bra dag på föreläsarscenen. Det är väl i och för sig väldigt sällan det inte är det men när publiken är varm, engegerad, har lätt till skratt och visar uppskattning efteråt så ger det en alldeles magisk känsla i kroppen.Så det var inte bara det som blev inspirerade. Jag fick sådan oerhörd energi när mitt framträdande var över att intervallspass med Jane i spetsen satt som en smäck.

IMG_6982

30/30 x 20 sekunders intervaller stod på schemat och vi röde runt en liten sjö där alla hade möjlighet att springa intervallerna i sin takt. När löpdelen var över återstod en styrkedel där Jane fick oss att ta ut det där allra sista innan passet var över. Hon utlovade svett, skratt och ett effektivt träningspass innan och det löfte stämde i allra högsta grad.

IMG_6979

Sen var det bara för mig att mer eller mindre krama om min fina vän och åka mot ön för att ta möta upp min mamma som kom från Stockholm med mina små kottar. Anders och jag hade nämligen lyckats boka jobbhelg båda två den här helgen och då finns det alltid en farmor, mormor, kusin eller svägerska som rycker in. Men i morgon blir det en ledig helg på öa och mysigt tjejhäng innan mormor åker mot Stockholm igen.

3 reaktioner på ”Motivationsboost i Markaryd

 1. Malin skriver:

  Otroligt bra föreläsning! Jag blev väldigt inspirerad o idag har jag varit på Ica o handlat dina varor. Vi kommer absolut besöka din gård i sommar. Ha det så gott! Mvh Malin

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Jag hade också en kanonbra förmiddag tillsammans med er 🙂 Och varmt välkomna till Öa Malin. Här finns också utmärkta träningsmöjligheter 🙂

  Gilla

 3. Mariette skriver:

  Helt fantastiskt mysig snöig resa med tjejerna i bilen.
  Många frågor från de små…..hur gammal är du mormor, när blir du pensionär, har du någon kille….ja det blev många skratt under resan.😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s