susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6969 Det kan verkligen vara tvära kast mellan uppdragen i min bransch. Förra fredagen föreläste jag på Fuerteventura och idag har jag i egenskap av myslidirektör spenderat hela dagen på Ica Kvantum i Markaryd. En fantastiskt fin butik som ägs och drivs av min vän Jane och hennes man. Så den här helgen blir en mix mellan nytta och nöje. När demodagen var över åkte jag raka vägen hem till en utsökt god middag hemma hos Jane och Christopher. Jane är kock så som ni förstår var det en middag av världsklass. I morgon är det dags för nya upptåg då vi arrangerar ett event  tillsammans och närmare 130 marakrydbor kommer och lyssnar på min föreläsning i kulturhset. Efter föreläsningen blir det löpträning med Jane. Det blir med andra om en fullmatatd helg i inspiration och träningens tecken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s