susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vinter Öa

Ska det vara vinter så ska det vara på riktigt. Mycket snö, lagom kallt och gärna en strimma sol då och då. Idag har vi tillbringat hela dagen ute på Öa. Mormor och Moa tog sovmorgon, Melina smög ner i sin myshörna i soffan och jag tog en lugn och skön morgonjogg i snömodden. Visingsö är otroligt vackert just nu och jag kan inte mer än hoppas att vi får det såhär fint när det vanskas inspirationsevent med mig och Cissi här ute på Öa lördagen den 21:e Februari.

Så här kan det se ut under vårt fartfyllda träningspass med fokus på funktionell styrketräning med den egna kroppsvikten och naturen som redskap. Innan träningen håller jag en kostföreläsning och sen fyller vi på med bra mellanmål innan vi drar ut och tränar.

Det är tjugo dagar kvar tills det är dags men vi har bara sex platser kvar. Så är du sugen på en riktig innspirationsboost på vår fina ö så hittar du mer info och anmälan här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s