susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Grönsaker

Vad ska vi äta till middag? Den eviga frågan i den här familjen. För trots mitt stora intresse för kost så är jag fullständigt ointresserad av matlagning. Jag älskar mat och uppsakttar otroligt mycket att äta god mat lagad från grunden. Bara jag slipper stå i köket själv. Att skriva matsedel, storhandla, förbereda och fundera ut är inte heller min grej. Jag är personen som spontanhandlar på vägen hem från jobbet. Rusar in med en korg på armen och stoppar ner det viktigaste utan att egentligen ha en plan för vad det ska bli av det hela. Men ändå lyckas jag på något sätt servera näringsrik mat till mina barn varje dag. Idag blev det rotsaker i ugn med lax och fetaoströra. En god och nyttig middag men någon inspiration att tillaga den kan jag inte påstå att jag hade.

Mossi

Det finns dock en liten flicka i den här familjen som av någon outgrundlig anledning har fått ett riktigt stort matintresse. Moa vill gärna vara med i köket och frågar ofta om hon får testa egna små expriment. Så idag var det hennes idé att vi skulle göra en plan för våra middagar resten av den här veckan. Vi har satsat på få ingredienser och enkla rätter och Moa har anmält sitt intresse för att vara med och laga varje dag. Så i morgon är det jag som fyller upp kyl och frys så att vi har det vi behöver till hela vår matsedel som Moa knåpat ihop.

Matsedel

2 reaktioner på ”Vardagsmat

  1. CarroH skriver:

    Sött..:)

    Gilla

  2. Mariette skriver:

    Tidsfråga till hon tillhör Sveriges Mästerkockar👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s