susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fyren

I går öppnade vi anmälan till årets upplaga av Nutrition Camp-Visingsö 2.0 och det är inget snack om att eventet kommer bli en minst lika stor succé som i höstas. Det blir nytt program med nya föreläsningar och i år kommer även en av Sveriges mest kända näringsfysiloger och grundaren av Pauluns Näringscenter att medverka. Nämligen Fredrik Paulun. Vi var rekordmånga förra året men redan nu ser det ut som intresset är ännu större i år.

David kostSå är du intresserad av kost och hälsa och vill lära dig mer om ämnen som sockerberoende, aptitreglering, kost & prestation och mindfull eating av några utav Sveriges främsta näringsfysiologer så boka din plats direkt. Förutom flera intressanta  föreläsningar så bjuder vi på härliga träningpass och såklart den bästa mest näringsrika maten ni kan tänka er.

Fullständigt program och anmälan hittar du här.

Varmt välkomna till vackra Visingsö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s