susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Wattbike

Jodå, på utsatt tid klev jag upp på min wattbike i morse och vevade i gång benen. Morgonen är min tid och jag har inga problem att få fart på kroppen även om klockan är strax efter 05.00. Framförallt inte om det bara finns två alternativ. Cykla i svinottan eller inte cykla alls. Då är valet lätt. Så när det var dags att väcka mina tjejer var jag klar med mitt och kunde lägga fullt fokus på dem. Strax före åtta lämnade jag dem på skolan och påbörjade sen färden ner till Fitnesscoachen.

Madde

Resten av dagen har handlat om Frankrikeresan. Programmet gjorde vi klart för längesen men det är ändå tusen detaljer att gå igenom. Vi har en riktigt häftig resa på gång som kräver sin planering. Så det blev några effektiva timmar i Maddes kök innan det var dags att åka mot ön igen.

Rawcurry

Och om ni undrar hur det går med min och Moas matplan så måste jag nog ändå säga att det går över förväntan. Alltså det blir kanske inga kulinariska rätter men vi gjorde en raw currysås igår som blev fantastiskt god till kycklingen. Bilden på såsen blev bedrövlig med min Iphone men här har ni i alla fall ingredienserna. Jag hittade receptet på någon blogg för länge sen men nu hittar jag inte just den blorggen. Hursom så fick dadlarna (som givetvis är från vår gård) och nötterna ligga i blöt ett litet tag. Sen bara mixade jag allt till en sås. Vi åt den kall till kyckling men jag kan tänka mig att den är god varm också.

Här är receptet (som inte är mitt)

Raw currysås

1 dl cashewnötter
2 urkärnade dadlar (blöttlägg för att få dem lite mjukare)
2 msk kokosolja
1 tsk buljongpulver
1 tsk curry
cayennepeppar
2 dl vatten
Mixa allt till en slät sås

Hela dadlar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s