susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vintervacker gård

Det har varit en magiskt vacker vinterdag på Öa idag. När solen är framme är verkligen vintern som allra vackrast. Så när det var dags för dagens första möte i ett ganska tight schema bestämde jag mig för att springa dit. Det är inte alla möten man kan komma klädd i löparkläder till men idag fungerade det alldeles utmärkt. Så jag sprang fem kilometer till WHK för att planera Sommartåget med Henric och sen fem kilometer hem igen. Lite lugnare dit och lite mer fart på hemvägen. Alla detaljer kring Sommartåget kommer om bara några dagar men det blir mycket nytt i årets tåg. Inte för att jag egentligen tycker att de behövs men ändå lite mer inspirerande för de som varit med sen start. Vi har en enormt stor återbesöksstatistik på alla tåg och flera relationer vad det gäller både vänskap och kärlek kommer säkert hålla för evigt.

IMG_0539

Resten av dagen har handlat om administration. Den här våren har jag som mål att i möjligaste mån stanna kvar här på ön när jag inte verkligen måste in till stan. Att låta flera av de möten jag måste gå på få bli telefonmöten istället för att lägga all den tid som det faktiskt tar att åka in på ett möte i stan. Även i morgon blir vi kvar på ön då barnens efterlängtade morfar kommer och hälsar på. Sen får de klara sig själva på söndag då jag åker till Skövde för att föreläsa när Nevergivupjess och Slejman arrangerar inspirationsevent i Skövde. Simskolan tänkte jag också försöka hinna med på söndagkväll innan jag åker mot ön igen. Det var ju ett tag sen jag var där nu så vi får väl se om Christian delar ut några straffrundor. Hur som ska det bli himla kul att få hänga med lite härligt tri-folk igen.

Vacker vinter

2 reaktioner på ”Vacker vinterdag på Öa

  1. annamjansson skriver:

    Med mig som inte är tri också hoppas jag 😉

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    I allra högsta grad dig Anna. Du är en av de största anledningarna till att jag faktiskt ser till att komma iväg på simskolan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s