susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Morfar

Det har blåst iskalla vindar på Öa i dag men när solen var framme var dagen minst lika vacker som igår. Tidigt i morse kom morfar med färjan från fastlandet och sen har vi hängt med honom hela dagen. Så idag skippade vi det där med matlplan och stå vid spisen och åkte till Wisingsö Hotell och konferens och åt lunch där i stället. Lite kaffe och soffhäng efter det innan jag tog chansen att springa en sväng.

Hus i sol

Jag var rätt opepp innan. Tom så jag funderade på att ställa in. Men nej, jag behövde endorfinkicken och tog mig i kragen och gav mig iväg i snålblåsten. Första kilometerna kändes det som jag hade sirap i benen. Det var så segt så jag tänkte tanken på att börja gå. Men sen blev det en kilometer till och en till och när milen var avverkad kunde jag rent krastt konstatera att det hade blivit ett progressivt pass där den sista kilometern var den absolut snabbast. Så jo, visst stämmer det att man ALDRIG ängrar ett träningspass.

2 reaktioner på ”Man ångrar ALDRIG ett träningspass

 1. Lene Borginger skriver:

  Skönt att höra att även du kan känna så inför ett träningspass.
  Just känslan att det bara tar emot,man letar ursäkter,allt för att strunta i det.
  Men så ändå så tar man sig i kragen och ger sig ut och även om passet i sig mest känns motigt på olika sätt,så är det just efter sådana pass man klappar sig lite extra på axeln och känner sig grymt nöjd med sig själv:-)
  Alltid lika roligt att följa din och Maddes bloggar.

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Du anar inte hur jag brottas med mina hjärnspöken emellanåt Lene. Men som du säger, så grymt nöjd när träningen väl är gjord 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s