susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Körbaraköör

Foto: Magnus Hallqvist

Som liten drömde jag om att öppna ett eget barnhem. Jag ville ta hand om barn som hade det svårt. Mina favoritämnen i skolan var psykologi och barnkunskap och att i olika former engagera mig i människor har så länge jag kan minnas berikat mitt liv.
Som föreläsare är mitt mål att få motivera människor min absolut starkaste drivkraft. Jag avskyr pekpinnar, förmaningar och förbud. Jag tror på att inspiration till förändring kommer inifrån och min ambition med mina föreläsningar är att få fler att bli mer motiverade i sin vardag.

Entusiastisk föreläsare

Förutom det har jag adderat ytterligare en sak till mina uppdrag som inspiratör. Jag kommer framöver att låta stora delar av intäkterna från mina föreläsningar gå oavkortat till Cancerfonden. I lördags gjorde jag mitt första uppdrag då jag föreläste under Körbaraköörs hälsocamp i Skövde arrangerad av Jessica Hellback och Slejman Karadag. Jag föreläste alltså helt ideellt och Körbaraköör skänkte sextusen kronor till min egen insamling som går under namnet #nevergiveup.

KBK

Mitt mål är att samla in 100.000 kr. Detta kommer mestadels ske genom att låta mina arvoden vid flera av mina föreläsningar gå rakt in i fonden. Självklart hoppas jag även på stöd från alla som känner att de vill vara med och bidra.Ni som har hängt med på bloggen vet varför just Cancerfonden ligger mig närmast hjärtat och ni som inte vet kan läsa här.

Så alla ni som i någon form, stort eller smått vill vara med och bidra hittar min fond  #nevergiveup här. Än så länge är det min fina mamma som fick göra första försöket att skänka femtio kronor via sms. Och snart kommer det generösa bidraget från Körbaraköör in också.
Sen är det bara för mig att jobba vidare. Engagera, inspirera, motivera och peppa med målsättningen att få göra skillnad på mer än ett sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s