susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Suss föreläser

Foto: Anna Hållams

Först och främst TACK!

Tack för all fantastisk feeback jag fick igår när jag berättade om min insamling. Ert engagemang betyder oändligt mycket för mig. Utan era insatser hade detta inte ens varit möjligt. Just nu känner jag en enorm tacksamhet och ett orehört starkt driv att genomföra det jag tänkt på absolut bästa sätt. Så idag väljer jag ännu en gång att använda detta forum för att berätta om ytterligare en sak.
Under de närmsta månaderna siktar jag på att köra fem föreläsningar till förmån för Cancerfonden. En inspirerande föreläsning om kost, hälsa och träning med målsättningen att inspirera fler till en sundare kost och mer aktivt liv.

Om du som läser det här tror att detta kan vara något för ditt företag, din förening eller grupp så hör av dig till mig. Tillsammans kommer vi överrens om hur just er budget ser ut och vilket upplägg vi kan ha på vårt arrangemang.

Alla förslag, tankar och ideér är välkomna!

Om ni är beredda att bidra med vad ni kan, lovar jag att göra allt för att ge minst lika mycket tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s