susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Strödadlar Det har varit många bollar att fånga upp idag efter gårdagens inlägg. Jag är tacksam långt in i själen över att det finns så fantastiska människor som hör av sig och visar sitt engagemang i stort och smått. Men just idag har det svårt svårt att hålla fokus på allt som jag egentligen hade att göra då två lite halvkrassliga kottar har behövt mig mer. Så jag försökte avverka lite kontorsjobb tidigt i morse och sen fick dem hänga med och leverera strödadlar. Friskis&Svettis Jönköping har våra strödadlar som veckans vara och det goda dadelströsslet säljer som smör i solsken. MoaConcept En sväng till Concept blev det också. Livet på ön kräver att kompletterande träning kan göras på hemmaplan så idag kom vi hem med boll, foamroller och hopprep. Jag har varit kund hos Concept ända sen jag flyttade till Jönköping 2003 då jag köpte min första träningscykel. Sen den dagen har de vuxit enormt och har förutom försäljning av träningsutrustning även ett stort utbud av andra friskvårdtjänster som går under Concept for Life. Snart är det dags för mig att göra ett besök där då jag bestämt mig att förutom göra maxpuls och laktattest även ska göra en omfattande hälsoprofil hos Sophia. Eat Clean Melina På vägen hem hittade Melina Kristina Anderssons fantastiska bok Eat Clean i min väska. Och efter att jag lovat henne att få välja fritt bland alla recept för middagsmat föll valet på äggröra och grön drink. Ett utmärkt val som passade oss alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s