susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Hälsa

Om ni visste hur ofta jag tänker tacksamma tankar om mina träningsredskap i tvättstugan. Med en man som jobbar massor i Stockholm hade jag inte fått hälften av min träning gjord om jag inte hade kunnat tänka mig att cykla i svinottan i en syrefattig tvättstuga. Det tar emot ibland ska ni veta men om det är alternativet till ingen träning alls så är det inte så mycket att fundera över. Så 6.15 satte jag mig på cykeln i morse och hann i alla fall med nästan en timme innan det var dags att ta tag i den här dagen.

Älskade ungar

Idag stod ett möte med chefredaktör Maria på tidningen Hälsa på agenden. De sportlovslediga barnen hängde med och fick läsa Kalle och Min Häst medan mamman pratade spännande samarbetsformer med tidningen Hälsa. Resten av helgen kommer att spenderas i storstaden för att fira mina flickor som blir åtta år i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s