susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

DinoMoaAlla som har barn har nog någon gång funderat över vart tiden tar vägen. Moa och Melina blir åtta år idag. ÅTTA ÅR!? Känns helt ofattbart att mina två små flickor nu är stora skolbarn. Men hela den här dagen har varit deras dag med sin mammas och pappas odelade uppmärksamhet. Födelsedagpresenter och skönsång från två engagerade föräldrar inledde dagen. Hotellfrulle, finfika, Cosmonova, lite häng på hotellet och utmärkt god mat på kvällen. DinoMelli Det enda smolket i bägare var att jag vaknade med en röst som en kraxande kråka som under dagen har utvecklats till en bedrövlig förkylning. Måtte det vara något tillfället som helt är över i morgon. Jag har verkligen ingen lust att återupprepa decembers dekadens. I morgon ska vi träffa mormor och fortsätta firandet. Men framåt eftermiddagen åker vi mot ön igen och rundar av sportlovsveckan med en slapp söndag på hemmaplan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s