susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Frulle på M

Förkylningen är ett faktum. Men det var inte så illa utan att jag vågade testa kroppen på en lätt morgonjogg innan dagen med de två små födelsedagsfirarna drog igång. Åtta kilometer i sakta mak i ett underbart soligt Stockholm. Kändes ok men inte mer. Så vi får se. Förhoppningvis blir det inte mer än så här.

MMM

Resten av dagen har i alla fall bara handlat om stillsamma aktiviteter. Efter långfrukost och lite häng på hotellet åkte vi till HeronCity för att äta lunch med mormor. Efter det stod bio på agendan med barnens kompis Lukas som är son till Anders kompis Edvard. Så en oerhört lyckad Stockholmshelg avslutades med biofilm för flickorna. Men sen gick färden mot ön igen för att hinna samla ihop oss lite innan en ny vecka drar igång. I mina planer för morgondagen ingår långpass och sen simskola på kvällen. Men det sagt hoppas jag att den här förkylningen inte finns kvar i morgon när jag vaknar upp till en ny dag.

2 reaktioner på ”Härlig helg i Stockholm

  1. Mariette skriver:

    Livet får en nyans av guld när mormor får hänga med barn och barnbarn 💖

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Och den nyansen av guld sätter stjärnglans på hela vårt liv världen bästa supermormor 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s