susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

B2B

Nu är dagarna räknade tills det återigen är dags för mitt och Cissis inspirationsevent Back to Basic. En härlig dag på vackra Visingsö med tema naturlig mat och funktionell träning. Vi håller till på Persgården och inleder dagen i vårt fina galleri som på vintern är vigt för event som dessa istället för konstutställningar av olika slag.

Föreläsning Persgården

Efter föreläsningen fyller vi på med mellanmål a`la Persgården innan det är dags för ett fartfyllt träningspass med fokus på funktionell styrketräning. Det här eventet passar för ALLA som tycker om att röra sig ute i naturen med kroppen och naturen som redskap. Det finns alla möjligheter att ta ut sig maximalt under passet men övningarna är också anpassade även för de som behöver köra lite lugnare. Så kära vänner och alla som jag känner. Har ni inget för er på lördag så gör en utflykt till oss på ön och åk hem med fullladdade batterier motiverade till max. Anmälan och allt ni behöver veta hittar ni här.

back 2 basic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s