susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Färjebild

Varför är det alltid så lätt att råda andra och så oerhört svårt att råda sig själv. Vaknade med ungefär samma status på kroppen som dagen innan men med ett så himla starkt sug efter att få springa så intalade jag mig själv att jag faktiskt var lite bättre. Men det var jag inte. Betydligt högre puls än jag brukar trots lägre tempo och när jag efter tolv kilometer fortfarande sprang och nästa småfrös insåg jag att det bara var att vända hem. Så något långpass blev det inte och ingen simning på kvällen heller. Nu taggar jag ner några dagar och blir av med den här förkylningen på riktigt.

Flickor springer

Resten av dagen har jag hängt med där här två små människorna. Här är vi ute på deras lustfyllda träningpass inför Grevskapsloppet. I år tänker båda två växla upp från den kortaste klassen och springa 3 km istället för 1. Det kräver såklart sin träning även om man bara är åtta år. Dagens pass innehöll allt från löpskolningsövningar till lätt jogg och avslutningsvis några ruscher. Bara lättsamt och glädjefyllt förstås.

2 reaktioner på ”Söndagshäng på Öa

  1. annamjansson skriver:

    Vilken tok du är som gav dig ut och sprang imorse!! Vila nu ordentligt! ❤

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Eller idiot skulle man också kunna säga. Men det var en så fin morgon och kroppen kändes pigg och ja, du fattar 😉 Men från och med nu ska jag skärpa mig på den punkten 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s