susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

 

Marie och Alex

Äntligen har det blivit dags att officiellt öppna anmälan till Sommartåget 2015. Det är med glädje och förväntan som jag också kan meddela att tåget till vissa delar kommer ha en ny bansträckning. Äppledalen.se har bjudit in oss till att både få uppleva löpning genom deras vackra äppledalar och släcka törsten med utmärkt god äpplemust. Känns helt klart som ett spännande inslag i vårt fina tåg.

Rudenstams_medlem_04-750x570

Bild lånad från Äppledalen.se

Men inget fulländat tåg utan en hejdundrande efterfest. Nedan ser ni ett litet smakprov på vad en sådan fest kan innebära. Till sommaren har vi valt att ta vårt ”after-runparty” till nya nivåer och kommer bjuda upp till fest på ett alldeles unikt sätt. Men den lilla detaljen får faktiskt bli en överraskning. Jag vågar i alla fall lova att ni INTE kommer att bli besvikna.

Därmed är anmälan till årets storslagna Sommartåg öppen. Femtio platser finnes. Först till kvarn.

Här hittar ni anmälan.Varmt välkomna!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s