susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Huliganer

Kreativiteten flödar hemma i familjen Dalsätts kök just nu och jag önskar att det var jag som stod för ideérna. Men nej, det är de två små hulignanerna i vagnen som nu blivit stora skoltjejer och för varje år tar mer och mer ansvar här hemma. Forftarande måste jag såklart vara med på ett hörn när det ska mixas, fixas, röras och rostas och ibland känner jag att mitt tålamod slut. Helt ärligt så känner jag inte alls samma iver över deras små efterrättsöverraskningar och andra små konstverk som de vill tillreda. Men jag gör dock ALLT för att de inte ska märka mitt ointresse för matlagning och försöker på alla vis bekräfta det de gör.

Melina läser blogg

Igår gjorde Melina Kristinas nutella och idag gjorde Moa ”Frozen yoghurt” på den här kesellan, turkisk yoghurt och blåbär. Helt utan recept blandade hon ihop det här, frös in en liten stund och vips så var de små bägarna klara.Så visst händer det en del hemma i det här köket om än inte några direkt avancerade rätter. Men vad gör väl det så länge man får i sig bra mat och faktiskt gör något tillsammans.

Frozen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s