susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Ny kollektion

Visst är det väl så att lite nya träningskläder höjer motivationen några snäpp. Man kanske inte blir snabbare för att man känner sig snygg men banne mig att känslan blir bättre av kläder som är både fina och funktionella. Jag dras fortfarande med min förkylning men idag kunde jag verkligen inte motstå att springa en sväng i min nya lila outifit från Crafts vårkollektion.

Huk i nya CRAFT

Craft har varit en samarbetspartner till mig under några år nu och varför just deras kläder enligt mig är ovärderliga när sporten man utöver ställer höga krav på både funktion och comfort förstår ni om ni läser det här. Att jag sen älskar designen är en grymt bra bonus. Men den här säsogen ska jag bli bättre på att verkligen lyfta fram mina favoriter. För i varje kollektion hittar jag alltid några guldkorn som sticker ut lite extra.

Så jag återkommer i frågan när det verkligen är full fart på träningen igen. Jag har tränat den här veckan men inte alls den mängd eller intensitet som jag trivs med. Jag har fått slåss mot träningssuget men försökt vara förnuftig för att inte drabbas av ett ännu större bakslag. Men i morgon blir det Megafys på Friskis innan fredagsmys med mina barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s