susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Pumpen Tolv kilometer morgonjogg inledde den här härliga fredagen. Anders kommer inte vara hemma på några veckor nu så idag tog jag chansen att slippa slita i tvättstugan. För det är förmodligen där jag kommer hålla till i alla fall tre veckor framöver. Det kändes också dags att känna efter om kroppen är med i matchen igen. Och det verkar den vara. Kanske inte det där riktiga drivet i steget men strunt samma. Nu har jag inte lust att harva runt i mellanmjölksland längre. Nästa vecka räknar jag med att kunna växla upp igen. Lila outfitEn fin avslutning på dagen i träningens tecken fick jag faktiskt till idag också. Vi tog en sväng till stan när tjejerna slutat skolan och shoppade lite pyssel på Panduro. Jag är inte någon vidare bra pysselmamma men älskar att se min ena tjej gå runt som i en drömvärld och fundera ut saker som hon vill skapa av pärlor, plajetter och penslar. Så det blev en rejäl kasse med pyssel från Panduro. Moa Friskis Sen drog vi till Friskis där det idag vankades Megafys. Mitt absoluta favoritpass på Friskis med en härlig mix mellan funktionell styrketräning, smidighet, spänst, rörlighet och hög puls. Dessutom otrolig skön stämning och hög svettfaktor. Efter det var vi tre nöjda tjejer som åkte till ön igen och landade i soffan lagom till Fångarna på fortet började.

Men nu laddar vi om för föreläsning och fartfylld träning i morgon på #sverigesmestsjälvklaraträningsö. Dags för inspirationseventet Back to Basic med mig och Cissi. Läser du det här och känner att en utflykt till Ön är precis vad du skulle vilja göra på din lediga lördag så finns det självklart plats för dig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s