susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Jag vet att jag är partisk i mitt uttalande men banne mig att det är något unikt med träning på Öa. Nu älskar jag visserligen Visingsö men att döma av de som kommer hit för att vara med på våra event så verkar alla tycka detsamma. Att även om fastlandet bara är 25 minuter bort så är känslan att få träna i skog och mark på vackra Visingsö verkligen något visst.

Back to B

Jag vet faktiskt inte vilket i ordningen detta event var av alla de jag och Cissi hunnit arrangera vid det här laget. Men att Back to Basic är här för att stanna råder det inga tvivel om. Vi inledde precis som vanligt dagen med min kostföreläsning. Idag inför en extra engagerad publik och frågorna haglade kring allt ifrån hur man laddar bäst, får i sig energi under och fyller på efter träning. Efter det mellanmål a´la Persgården innan det var dags att få upp pulsen i de inspirerande omgivningarna på Öa.

11015385_10152586706262373_1740830386_nVid första anblicken såg vädret inget vidare ut. Men vem lägger märke till det när man har fullt upp med funktionella övningar i vacker natur. Så tack alla som kom för en härlig dag på Persgården. Nu längtar vi till maj då det är dags för nästa event med fokus på min favoritsport. Nämligen löpning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s