susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vissa av oss satsar på en hel Ironman, andra ska köra en halv, några har precis börjat med triathlon och en del har inte ens gjort det. Men vad vi än har för mål med vår medverkan på Christian Kirchbergers crawlkurs så är de här söndagarna på Rosenlundsbadet oerhört givande på väldigt många sätt. För mig som inte har möjlighet att medverka mer än ungefär varannan gång och inte simmar ett endaste pass däremellan så kanske inte utvecklingskurvan pekar spikrakt uppåt direkt. Men det spelar ingen roll. De få gångerna jag är där så lämnar jag ändå alltid simhallen avsevärt mer motiverad än när jag kom. Det här är alltså mitt sätt att inte tappa bort simningen även om jag just i denna stund inte kör mot något stort mål. Christian är proffs på det han gör och det är en fröjd att se hur mina vänner som för några månader sen aldrig simmat en meter crawl nu matar längd efter längd i bassängen. Melinas Cykel Som vanligt fick mina två små tappara barn följa med och sitta på bassängkanten och titta när vi simmade. De har flera gånger frågat när det är deras tur att få lära sig simma som vi gör så kanske har det här att vara med och titta på mamma skapat en nyfikenhet hos dem att göra detsamma. Detta är i alla fall precis vad som har hänt när det gäller cykling och idag innan simskolan var vi på Teamsportia och provade ut varsin fin cykel till tjejerna. John som hjälpte oss var fenomenal på att låta tjejerna stå i fokus under hela utprovningsprocessen och det var två riktigt taggade tjejer som lämnade affären fullt medvetna om att de precis införskaffat varsin ”proffscykel”. Så nu är vi fler som räknar ner till att vintern ska släppa sitt grepp och vi får vår på riktigt. Cykelaffär

2 reaktioner på ”Simskola och cykelköp

  1. Anna Jansson skriver:

    Mina simtag ser ju nästan bra ut! Till våren vill jag komma ut och cykla lite i skogen med tjejerna och deras proffscyklar, du kan väl fixa fika under tiden 😉

    Gilla

  2. Mariette skriver:

    Verkar som grunden är lagd för kommande Ironman tjejer🏃🏊🚲💜

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s