susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7167 Korghandlade gjorde jag precis som vanligt idag efter att jag hade hämtat tjejerna på skolan. Men det fanns en skillnad mot hur det hela brukar gå till. Idag hade jag hör och häpna en inköpslista med mig och en plan för vad vi skulle äta till middag. Sen var det bara att sätta igång så fort jag kommit innanför dörren. Fiskbiffar med potatis, morötter och kall sås stod på menyn. Att säga att jag tycker att de är kul, avkopplande eller inspirerande som många matlagningsintresserade brukar säga om att stå i köket stämmer än så länge inte på mig. Men att ställa fram vällagad, god och nyttigt mat på bordet till mina barn betyder såklart massor. IMG_7168 Även idag var det den här fina sidan som stod för receptet. Dock blev det inte paleomat rakt igenom då vi åt en god citronsås till gjord på turkisk yoghurt. Så idag är jag klart nöjd med dagens middag. Mindre nöjd är jag med de bedrövliga mobilbilderna jag fick ta då batteriet var slut i den riktiga kameran. Men håll till godo med mitt mattiips och surfa gärna in på undervårttak som erbjuder en uppsjö med spännande recept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s