susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Moa cyklar Iskalla vinder var inget hinder när förväntan över att få cykla på de nya supercyklarna tog över. Det där med handbroms och växlar är ju helt nytt så det var med hjärtat i halsgropen jag såg de köra runt som galningar på gården. Men jag älskar att se mina barn i rörelse och med sådan glädje som idag. Vi precis som många andra föräldrar slåss ju annars mot spel på paddor, I pads och annat. Allra helst under den kalla delen av året. Men i sommar gissar jag att jag inte kommer se skymten av de här små människorna. Melina cyklar Lite matlagning blev det på kvällen också. Vi har faktiskt styrt upp en matplan den här veckan också och inspirerad av den här sidan så testade jag för första gången att göra rotmos till mina barn. Till det åt vi lax som jag gissar inte är den optimala kombinationen men för oss fugerade det utmärkt. Att ta en bild kom jag på när vi var klara men jag har många chanser den här veckan då jag för en gång skull känner i alla fall lite förväntan över att få ordna några fina middagar under den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s