susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7225

Det finns inget dåligt väder….Jo, idag gjorde det faktiskt det. Och dåliga kläder med för den delen. Jag tror inte det var någon av varje sig barn eller vuxna som kände sig taggad för någon utelek idag. Istället hängde vi hemma hos Åsa hela dagen. Rita, spela spel, sitta och prata och mysa i soffan är väl ungefär vad den här söndagen har handlat om medan det snöblandade regnet har piskat mot fönsterrutorna. Kan knappt fatta att våra sex barn i olika åldrar är så bra på att aktivera sig och umgås med varandra i så många timmar utan att några som helst konflikter eller incidenter inträffar.

IMG_7229

Så efter några timmars skönt söndagshäng var det dags för mig och tjejerna att i snöyran rulla hemåt igen efter en underbar helg med min syster och mina älskade systerbarn. Vi har alltid trivts att under enkla former umgås med alla våra barn. Men efter allt som varit så är det oundvikligt att inte värdera de här stunderna tillsammans ännu högre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s