susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Som en variation till alla ensamma pass som det blir för mig i min triathlonträning försöker jag varje vecka komma i väg på någon form av styrkebaserad gruppträning på Friskis. Först gick jag under lång tid på Cirkelgym på måndagar på lunchen. När det passet försvann blev det Cirkelfys på onsdag lunch. Jag bara älskar upplägget, stämningen, musiken, gemenskapen och drivet jag får att slita hårt på de olika stationerna med resten av det ”lunchtränande” gänget. För vi är ett ganska stort gäng som aldrig ger upp vår lunchträning. Men nu har både Cirkelfysen och Cirkelgymmet fått konkurrens av uppstickaren Power Hour. Vårens träningsparty 2015 skriver Friskis under sin passbeksrivning och jag håller med. Ett riktigt ösigt pass från början till slut med fokus på funktionella pulshöjande övningar med medecinboll. Har du inte testat, gör´t! En grym genomkörare för hela kroppen och massor av träningsglädje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s