susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Magiskt vatten

Det är ett tag kvar men jag har fått så många frågor den senaste tiden att jag tycker det är dags att gå ut med det redan nu. SJÄLVKLART blir det ett Visingsö Open water i år också. Oundvikligt att inte vilja upprepa förra årets succé. Datumet för årets arrangemang är lördagen den 8:e Augusti och upplägget kommer att bli snarlikt förra året. Alltså störts fokus på själva simningen.

Simmare

Givetvis drömmer jag om att få arrangera någon form av triathlontävling framöver där alla moment ingår. I mitt huvud har jag banan klar för hur både cyklingen och löpsträckan ska se ut efter våra inledande tretusen meter simning. Men alla som någon gång har arrangerat ett event vet att det kräver enorma resurser och ett otal antal eldsjälar för att få allt fungera. Så Visingsö Open water får växa sig större i den takt vi klarar av att hantera hela vårt event på bästa sätt. Men precis som sist så kommer vi vara ett gäng som följer upp simningen med sex mil på cykel och en mil i löpskor.

I vattnet

Så ALLA som vill uppleva magisk simning i vackert Vättervatten är varmt välkomna till Visingsö lördagen den 8:e Augusti. Förra året var vi ett härligt gäng med allt ifrån f.d elitsimmare till glada motionärer som bröstsimmade hela sträckan. Men det är precis så jag vill att det ska vara med Visingsö Open Water. Att alla som gillar att utmana sig själva lite extra ska känna sig varmt välkomna till ett inspirerande event under enkla former. Gör gärna en notering i almanackan redan nu och gå med i vår Facebook grupp under namnet Visingsö Open water. Så håller jag tummarna för att vi ses i sommar under en härlig träningsdag på vackra Visingsö.

6 reaktioner på ”Visingsö Open Water-2015

 1. CarroH skriver:

  Går det att cykla på ”vanlig” cykel?

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Det kan man absolut göra Carro 🙂

  Gilla

 3. Lene Borginger skriver:

  Låter som en perfekt uppladdning inför mitt livs första Ironman 2016:-)
  Vart anmäler man sig?

  Gilla

 4. Mariette skriver:

  Det här är ju ett helt fantastiskt roligt event för ALLA…..t.o.m för en mormor 😁 men i år anmäler jag mig som funktionär om det behövs….👍☺

  Gilla

 5. Susanne Dalsätt skriver:

  I allra högsta grad behöver jag en snygg, snabb, supertrevlig mormor som serverar fika till alla triathleter. Det erbjudandet är taget direkt :-)!!!

  Gilla

 6. Susanne Dalsätt skriver:

  Vi har inte gått ut med anmälan än Lena 🙂 Men det var så många som frågat efter datumet så jag tyckte det var lika bra att släppa det direkt. Anmälan öppnar i April skulle jag tro.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s