susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Projektgruppen Allt började en helt vanlig grådisig tisdag för lite drygt ett år sedan i VAIS-klubbstuga där några eldsjälar satt och spånade idéer. Vi konstaterade att vårt utbud av friskvård och träning ute på Öa var enormt men ställde oss frågan om det verkligen var det folk förknippade vår aktiva ö med. Några möten senare var projektet igång. Vi skulle göra film om #sverigesmestsjälvklaraträningsö. Grevskapsloppet, Sommartåget, fotbollsläger, landsvägscykling, mountainbike, spinning, TRX, yoga, beachvollyboll, utegym, ridning, golf och löpning. Det var fanns mycket vi ville visa och alla engagerade öbor och vår filmare Bjarne gjorde en enorm insats för att fånga vårt budskap. Sann träningsglädje, gemenskap, utmaning och lite äventyr i underbara omgivningar på vackra Visingsö. Reslutatet blev långt över förväntan och det är med enorm glädje, tacksamhet och stolthet som jag nu tillsammans med Cissi och Rickard åker till Jönköpingsgalan den fjortonde mars som en av tre nominerade i kategorin ÅRETS INITIATIV. Bara det är en STOR seger för oss. Här har ni det färdiga resultatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s