susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Morgonstund Persgården Idag fanns det ingen matplan, ingen korghandling, ingen inköpslista och definitivt ingen inspiration. När tjejerna kom från skolan valde vi att vara ute en lång stund i det fina vårvädret och jag tappade helt bort det där med matlagning. Men när jag öppande kylskåpet och insåg att jag faktiskt hade en rejäl laddning chiapudding klar bestämde jag mig för att det fick bli en alternativ middag idag. Har ni testat chia? På var och varannan hälsoblogg skrivs det om detta fantastiska lilla frö och recept på puddingar i alla möjliga varianter finns det en uppsjö av. Ska jag vara helt ärlig är jag inte jätteförtjust i chiapuddning. Men mina barn älskar det och var mer än nöjda när kvällens middag blev chiapudding enligt det här receptet.   Delta Compression Long Tight W Craft Kläder Tights KompressionI övrigt har jag sprungit 1,8 mil på en solig ö i kanonsköna Compressions tights från Craft.  Jag trivs väldigt bra med att springa i compressionskläder överlag Jag tycker både passform, comfort och funktion blir bättre men ger de här tightsen ett extra plus för bred mudd i midjan och inga skavande sömmar. Idag blev det ett riktigt myspass i mellanmjölksland med den här ljudboken i öronen. Rekommenderas varmt för den som vill fördjupa sig i mer i träning som mirakelkur för en bättre hälsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s