susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tri-cykel

Så var det då äntligen dags att få plocka fram temphojen ur vinterförrådet för att fixa i ordning den lite inför cykelpremiären i veckan. Det är är faktiskt första vintern som jag har känt att jag skulle vilja ha en cykel att cykla med på vintern. Jag har inspirerats av mina tappra triathlonvänner som sällan eller aldrig viker ner sig mot vädergudarna. Men att det  krävs något annat att sitta på än den här solskenscykeln är inte så svårt att lista ut.

Holmberg

Men nu glömmer vi vintern och tar sikte på våren istället. Erik, jag och Christian sneglade längtansfullt ut genom fönstret idag när vi hade samlats för en god hotellfrukost och efterföljande möte om Trifits triathlonresa till Mallorca där Erik och jag är med som ledare. Elitsatsande Erik och Christian med sin enastående meritlista. Det gäller att ligga i med cyklingen framöver så det finns lite fart i benen när det är dags att åka till Mallis i så här fint sällskap. Så nu håller jag tummarna för soligt cykelväder under mitt premiärpass i veckan och en känsla av att jag åstadkommit något under alla timmar i tvättstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s