susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Cykling i sol

Den här måndagen bjöd på ett strålande fint väder ute på Öa och jag fick äntligen köra årets första utomhusrunda. Det var en obeskrivligt härlig känsla att få rulla i väg från Persgården med lite lätt vind i ryggen och massor av solsken i blick. Cyklade min vanliga runda ut till norr och tillbaka som gav mig tre fina mil som ett skönt avbrott mitt i arbetsdagen. Inte särskilt snabbt och inte särskilt långt men ändå något HELT annat än att sitta och trampa i tvättstugan. Så nu ser jag cykelsäsongen som påbörjad på allvar och hoppas snart kunna ge mig iväg på ett lite längre pass på fastlandet.

Vårbild

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s