susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Wattbike

Såhär ser det definitivt inte ut i min tvättstuga. Men exakt en sådan här cykel från Concept har jag i alla fall!

Vilken tur att jag hade möjlighet att cykla en sväng på ön i går. För idag har vädret varit allt annat än gårdagens underbara vårävder. Snålblåst och betydligt kyligare i luften. Det fanns det visserligen inget annat alternativ för mig idag än att trampa i tvättstugan i svinottan. Jag är som en robot på morgonen. Kliver upp på sekunden när lamrmet går, tassar ner i köket, sätter på kaffe och tar en kopp i det knäppstysta köket innan jag sätter igång. Tränar oftast mellan 5.30-6.30, tar en snabb dusch och väcker sen barnen. En grymt bra rutin för mig som gör att mina träningstimmar inte inkräktar på tiden med mina barn överhuvudtaget. Äpplemellis Så idag när vi kom hem från skolan läste vi läsläxan och käkade lite mellanmål. För om jag är usel på det där med att laga kulinariska middagar så är jag en hejare på att fixa fina mellanmål. Idag blev det naturell yoghurt med hackat äpple, rostade hasselnötter, kokoschips, strödalar och kanel. Oerhört enkelt som vanligt men gott och nyttigt och uppskattat av mina barn. Chiapudding Sen har vi den berömda chiapuddingen också som Moa och Melina gillar mer än mig. Detta mellanmål kräver visserligen lite förberedelse med blötläggning dagen före och det kan ju vara lite si och så med framförhållningen för den här mamman. Jag har länkat till ett enkelt recpet tidigare i bloggen men den vi åt till frukost häromdagen var minsann ännu bättre. Vi pimpade med lite extra topping men ursprungsreceptet hittade jag här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s